söndag 3 september 2023

Kjugekull

Igår fick jag höra av en tjej hemma hos brorsan, att hon skulle sälja på en  bakluckeloppis på Kjugekull idag. Så jag tänkte att det kunde passa bra att ta min promenad där den här söndagen då. Jag var inte ute efter något särskilt och jag skulle nog egentligen behöva stå på loppis själv för att göra av med lite grejer.. Men nästan direkt fick jag syn på ett par jättehöga bordslampor som jag faktiskt har kollat lite efter! De blev mina för ett bra pris och jag ska bara måla om dem och fixa ett par nya lampskärmar (kanske loppis igen?) och sen ska jag ha dem i mina båda vardagsrumsfönster. Bara glödlamporna som satt i kostar mera, så jag är så himla nöjd med mitt köp!

Efter det så tog jag mig tid och besökte det lilla museet som hembygdsföreningen har där och där var också mycket intressant att titta på.. Sen satte jag mig och njöt av en god glass på kaféet och innan jag körde vidare så kollade jag på vad Kjuge växter hade till salu på sin vagn. Så där köpte jag en Indisk fingerört som jag nog tror heter miss Willmott. 

Bild nr två, tre och fyra är alltså då från museet och inte från mitt hem och förresten så är inte lamporna alls skeva så som det ser ut som 😉











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir glad om just du vill skriva en kommentar eller maila mig på pialovelyhome@gmail.com